OVER ONS

CREDENDO+
familiegevoel en sfeer met oog voor detail

Credendo+ is een puur Belgisch Product.
Zaakvoerder Kurt Velghe vindt dit erg belangrijk.  Eigen fabricatie, eigen ontwerpen.  De ontwerpen vinden hun oorsprong in de natuur waar hout en zachte texturen goed samengaan en ergonomisch verantwoord zijn.
Klasse en rafinnement, good feeling en vooral kwaliteit. Wij staan ervoor om aan een betaalbare prijs een uiterst goede kwaliteit te leveren.
Een kwaliteit is duurzaamheid.
ENJOY!

HOUT IS EEN NATUURLIJK MATERIAAL...

en daardoor zijn mogelijke afwijkingen in kleur en structuur inherent aan het materiaal.  Ondanks de behandeling kan de kleur van het hout veranderen door plaatsing in direct zonlicht.


BEHANDEL HOUT MET ZORG...

Het houtoppervlak kan beschadigd worden door scherpe, hete of vochtige objecten. Gemorste vloeistoffen dienen direct weggenomen te worden om eventuele vlekken te voorkomen.

Gebruik geen 'agressieve' schoonmaakmiddelen en schuurmiddelen worden echt wel afgeraden. Vlekken kunnen dus vermeden worden door het gebruik van onderzetters en door de inwerktijd van de vlek te verkorten door tijdig weg te nemen.

REPARATIES ZELF UITVOEREN...

Een voordeel van de niet gelakte of kunstmatig gekleurde massive meubelen is dat u deze zelf mooi kan houden en eventuele kleine beschadigingen zelf kan herstellen.  Sterke vervuiling van eventuele rubbersporen, schoenzolen of veelvuldig vastnemen op de tafelpoten kunnen met fijn korrel (220) schuurpapier worden weggeschuurd.
Voorzichtig in de lengte van de houtinrichting schuren.  Hierdoor wordt de olie en zeeplaag die normaal de vervuiling tegenhoudt, weggenomen.  De oppervlaktebescherming moet na de behandeling opnieuw aangebracht worden.  Een diepe kras of deuk kan door het wegschuren opzwellen.
Door een vochtige doek onder een warm strijkijzer te houden en op de beschadigde plek te houden, kan je dit herstellen.

Bij onze Credendo+ meubelen wordt de unieke structuur en karakter van de boom bewaard.
Geen twee exemplaren zijn identiek qua uitstraling, ook al zijn ze van hetzelfde type.  Ze kunnen soms verschillen van kleurnuance.  Tijdens het productieproces worden de meubelen constant gecontroleerd op kwaliteit, wat voor ons heel belangrijk is.  De afwerking van het hout gebeurt met natuurlijke olie of meubelzeep.

Kwaliteit voorop, gemaakt met pure passie en oog voor detail.
Daar staan wij voor.

Kurt Velghe